Verkkokauppa

Metsän jatkuvasta kasvatuksesta

Kaikki, mitä olet aina halunnut tietää Metsän jatkuvasta kasvatuksesta, on koottu kirjan sataan kysymykseen ja vastaukseen.

23,95 

sis. alv 10 %

Varasto loppu

Luonnonvarakeskuksen tutkija, MMT Sauli Valkonen on koostanut kirjaan oman ja kollegoidensa tutkimustiedon ja käytännön kokemuksen erirakenteisen metsän jatkuvasta kasvatuksesta. Kirja vastaa suoraan ja käytännöllisesti kysymyksiin, joita metsäntutkijoille on aiheesta vuosien varrella esitetty.

Kirjan avulla lukija saa vastaukset keskeisiin käytännön kysymyksiin ja mieltänsä askarruttaviin yksityiskohtiin metsänhoitomenetelmistä, puunkorjuusta, puuntuotoksesta, kannattavuudesta, puun laadusta sekä lainsäädännöstä ja -valvonnasta. Kirja auttaa metsänomistajaa ja metsäammattilaista tekemään ekologisesti ja taloudellisesti toimivia ratkaisuja käytännön hoitosuunnitelmissa ja hakkuissa. Teos antaa kaikille metsänhoidosta ja metsäluonnosta kiinnostuneille hyvän kokonaisnäkemyksen jatkuvasta kasvatuksesta. Kirjan uudistettuun toiseen painokseen on päivitetty aiheeseen liittyvä viimeisin tieto.

Tuotetiedot

Kirjoittaja(t): Valkonen, Sauli
Kustantaja: Metsäkustannus
Vuosi: 2020
Sivumäärä: 127
Painos: 2.
ISBN: 978-952-338-087-5