Verkkokauppa

Metsätuhot

Metsätuhoja voidaan torjua ennalta, kun tuhoriskit tunnistetaan ja otetaan huomioon metsänhoidossa. Havainnollisesti kuvitettu kirja auttaa tunnistamaan tuhot ja niiden aiheuttajat metsissämme. Teos kattaa sekä talousmetsien tuhot että monimuotoisuuden säilyttämiseen liittyvät tuhonaiheuttajat. Kirja antaa hyvät perustiedot metsätuhojen taloudellisesta merkityksestä sekä tuhojen torjunnasta.

34,90 

sis. alv 10 %

Varasto loppu

Metsien käytön muuttuminen ja ilmaston lämpeneminen vaikuttavat tuhoriskeihin. Jatkuva kasvatus ja energiapuuhakkuut tuovat uusia haasteita metsien terveydenhoitoon. Kirjanpainajat uhkaavat metsäomaisuutta, ja aivan uusia tuholaisia pyrkii maahamme.

Kaikissa metsä- ja ympäristöalan tehtävissä korostuu laaja-alaisuus. Jokaisen käytännön metsäammattilaisen on tunnistettava keskeiset tuhot ja riskit sekä myös niiden hallinta ja torjunta. Kirjassa esitetään ajantasainen lainsäädäntö ja sen vaatimukset. Metsätuhot-kirja on käytännöllinen käsikirja metsäammattilaiselle, opiskelijalle ja metsänomistajalle. Kirjan toiseen, uudistettuun painokseen on päivitetty aiheeseen liittyvä uusin tieto. Kirjaan on lisätty havaintoja muun muassa valkohäntäkauriin, lumimittarin ja ruskovyökaristeen aiheuttamista ongelmista.

Tuotetiedot

Kirjoittaja(t): Uotila, Antti; Kasanen, Risto; Heliövaara, Kari
Kustantaja: Metsäkustannus
Vuosi: 2020
Sivumäärä: 206
Painos: 2.
ISBN: 978-952-338-085-1