Verkkokauppa

Metsäsijoittajan kirja

Metsäsijoittajan kirja kertoo, mitä pitää ottaa huomioon, kun suunnittelee metsätilan ostamista. Millainen hintatarjous on järkevä? Mitä vastaavista metsistä on viime vuosina maksettu?

34,95 

sis. alv 10 %

Varasto loppu

Kirja johdattaa lukijansa selkeäsanaisesti ja kiinnostusta herättävästi metsäsijoittamisen maailmaan. Metsätilan, metsärahasto-osuuden tai yhteismetsäosuuden ostoa harkitseva saa arvokasta tietoa ja neuvoja sudenkuoppien välttämiseksi. Menetelmät metsätilan arvon määrittämiseksi esitellään mahdollisine virhelähteineen.

Teoksen 2. uudistettu painos on entistä kattavampi. Se kokoaa ajankohtaisen tiedon ja sisältää kuntakohtaisia hintatilastoja, jotka on kerätty noin 2 500 metsätilakaupasta vuosilta 2019, 2020 ja 2021. Samalla kirja raottaa syitä sille, miksi institutionaalisten sijoittajien kiinnostus metsään on kasvussa.

Metsäsijoittajan kirja on suunnattu paitsi metsätilan ostoa harkitseville yksityishenkilöille ja metsätalousyrittäjille myös maanmittauksen, pankkialan sekä kiinteistönvälityksen ammattilaisille. Kirjoittaja, metsänhoitaja Hannu Liljeroos työskenteli pitkään Metsähallituksessa maakaupan parissa. Hän on metsänomistaja, joka hoitaa omaa tilaansa aktiivisesti. Nykyisin Liljeroos toimii metsäalan yksityisyrittäjänä ja seuraa metsätilamarkkinoita ja niiden hintakehitystä Hannun hintaseurannassa.

Tuotetiedot

Kirjoittaja(t): Liljeroos, Hannu
Kustantaja: Tapio Palvelut Oy
Vuosi: 2021
Sivumäärä: 352
Painos: 2.
ISBN: 978-952-338-096-7